Cāļi.

Mammamuntetiem.lv recepte. 09.10.2021 22:42 (papildināts) FOTO: Shutterstock.com. Sāļie kēksiņi, ko varēs pagatavot pat bērni. Lūk, ērti un viegli pagatavojami sāļie kēksiņi, kurus varēs pagatavot pat bērni. Turi ledusskapī šīs sastāvdaļas, lai kādā neparedzētā brīdī bērns pats varētu uzcept ko garšīgu un sātīgu.

Cāļi. Things To Know About Cāļi.

Dec 8, 2021 · Galvenās problēmas, kas traucē attīstīties šai nozarei lielākos apmēros ir atbilstošu ražīgu dējējvistu šķirņu trūkums, kuras varētu turēt atbilstoši bioloģiskās turēšanas nosacījumiem, bioloģisko cāļu trūkums nepieciešamajos apjomos, lai dējējvistu cāļi atbilstu bioloģiskajām prasībām, tiem jābūt ... Nov 25, 2020 · (R.Pauls/G.Račs)Dziesma: "Cāļus skaita rudenī"Dziesmu izpilda: "Bērnu vokālais ansamblis Dzeguzīte"Dziesmu audio versiju var atrast:iTunes: https://goo.gl/UP... Eilenbarts pat "runā" īpatnēji: cāļi neķeksē un neķeksē, bet gan blāvi murrā. Attiecībā uz apspalvojuma krāsām ir daudz iespēju: melna, balta, zila, dzeguze, zamšāda, sudraba-melnraiba, zelta-melnraiba, pelēka-balta plankumaina, zelta un sudraba plankumaina un citas. Eilenbartam ir arī unikāla krāsa, kas nav sastopama ...🔎 Sasso cāļi pret Kuroiler cāļiem. Sasso cāļiem ir labāks izdzīvošanas rādītājs un tie aug daudz ātrāk nekā Kuroiler cāļiem. Tās abas ir lieliskas šķirnes, bet sasso cāļi nodrošinās vairāk olu un labāki ienākumi tiem, kas vēlas ātri pārdot gaļu. Kuroiler vistas ir smagi ēdāji un augt lēnāk, kas jāņem vērā.Šie cāļi ir atšķirīgs temperaments mierīgs un līdzsvarots. Cock brahma vistas necīnās ar jebkuriem pārstāvjiem to pašu sugu vai citu putnu uzņēmējdarbību. Vistu uz baltā sudraba šķirnes var mierīgi un bez strīdiem, ir no vienas siles cāļiem jebkuru sugu, tītariem, paipalu, un tā tālāk. D. Gate pieradināt tas ir ...

Cāļi izšķīlušies ļoti mazi, bet to svars strauji palielinās. Slimības un to profilakse. Lai izvairītos no slimību attīstības, ir vērts ievērot šos ieteikumus: Nelieciet cāļus un pieaugušus cāļus vienā un tajā pašā vistas gaļas kotletē. Cāļiem ir mazāk spēcīga imunitāte, tāpēc pat vienkārši vīrusi negatīvi ...Ir jāsaprot ne tikai tas, cik ilgi cāļi izlec zem vistas, bet arī tad, kad vista audzēja cāļus, kā rīkoties tālāk. Cāļu izšķilšanās laiks. Cāļu izšķilšanās (inkubācija) ilgst vidēji 21 dienu. Bet neuztraucieties, ja cāļi nolemj izšķilties nedaudz agrāk vai nedaudz vēlāk.

Daži cāļi šajā periodā var būt tik slikti, ka tas ietekmēs viņu veselību. Dažreiz putns var pat mirt, ja persona laikā neiejaucas procesā. Tāpēc katrs mīļotājs vajadzētu zināt, cik daudz Vista sēž uz olām: 21 dienas. Kaut arī pluss vai mīnus pāris dienas nav novirze no normas. Jo svaigāka ir olu, jo ātrāk no tā ...

Cāļi Brahma ir dekoratīva un daļēji gaļas šķirne, kuras dzimtene ir Indija. Putni tika audzēti Āzijā privātās saimniecībās, no turienes viņi nokļuva Eiropā un Amerikā. Tagad zināmas šķirnes ar dažādu krāsu, dekoratīvo, gaļas un dekoratīvās-gaļas virzienu.Ja inkubācijas procesā rodas kādas novirzes vai arī inkubēšanai atlasa neatbilstīgas olas (putniem ļoti liela tuvradniecība, nav pilnvērtīgi baroti vaislas putni), cāļi šķiļas ne visai veselīgi. Pirmajās 3–4 dzīves dienās zem sildītāja lampas jābūt 33–34 °C temperatūrai, pakāpeniski pa pusgrādam tā jāsamazina.Brood Numbers: Ja putnu sugas katru gadu audzina vairākus putekļus, pārošanās sezona parasti sākas agrāk, tāpēc ir pietiekami daudz laika katram vaislas stādīšanai, jo olas tiek inkubētas un cāļi ir nobrieduši. Putniem, kas var audzēt vairākus vaislas olas, ne vienmēr var būt otrais vai trešais putekļi, tomēr, ja ...Lai cāļi varētu ēst ikdienas barības daudzumu, vispirms jānodrošina normāli aizturēšanas apstākļi. Telpai jābūt tīrai. Vietās, kur atrodas cāļi, ir vērts uzturēt noteiktu temperatūras režīmu. Un tas attiecas ne tikai uz temperatūru kopumā, bet arī uz grīdu, kurai arī jābūt pietiekami siltai.Jums tas ir ...Cepti cāļi. Katru cāli sadala 2 daļās, viegli iedauza, ierīvē ar sāls, piparu, burkāna, pētersīļa zaļumu un citrona sulas maisījumu ...

Fox 5 erin como

Lapsu cāļi, kuru vārds burtiski nozīmē "lapsas krāsas vistas gaļa" vai "lapsas cālis", savu vārdu ieguva nevis par draudzību ar lapsu, bet gan par spalvas krāsu. Šo vistu faktiskā krāsa ir kastaņbrūna, lai arī nedaudz atšķirīga no biežāk sastopamajiem brūno olu krustiem, piemēram, Lohman Brown.

Lai cāļi augtu stipri un nesaslimtu, ieteicams ievērot šādus profilakses pasākumus: Vakcinācijas tiek veiktas pret izplatītām slimībām. Uzstādīšana pastaigu pagalmā vannošanai. Nelielas ieplakas zemē jāaizpilda ar smilšu un pelnu maisījumu. Tā ir laba aizsardzība pret parazītiem.KAD CĀĻI JAU IR IZŠĶĪLUŠIES. Svarīgi ir pēc izšķilšanās nodrošināt cāļiem atbilstošus apstākļus. Pirmajās 15 dzīves dienās cāļi paši nespēj regulēt un uzturēt sava ķermeņa temperatūru. Dabiskos apstākļos par mazuļiem rūpējās mamma, kas dalās ar sava ķermeņa siltumu.Cāļi var skriet ar ātrumu līdz 9 jūdzēm stundā (cilvēki 12–15 jūdzes stundā) Cāļu lidojošās spalvas attīstās no 5 līdz 10 nedēļām, kā jūs neapšaubāmi zināt. Mēs visi smaidām, skatoties, kā jaunie cāļi ar sīkajiem spārniņiem praktizē lidošanu-daži lidojumi beidzas gandrīz katastrofā, taču tas viss ir ...Z/S Flaveri. Putnkopība. Tālrunis: (+371)272-90-172 E-mail: flаveri@inbох.lv Vieta: Rēzekne un raj., Lendžu pag. Птицеводство. Телефон: (+371)272-90-172 E-mail: flаveri@inbох.lv Место: Резекне и р-он, Ленджская вол.Cāļi jau gadsimtiem ilgi ir gaļas un olu ieguves avots. Vistas ir sastopamas visā pasaulē, un mūsdienās pastāv vairāk nekā 500 dažādu šķirņu, tāpēc ikviens var atrast sev kaut ko piemērotu - sākot no produktīvām dējējvistām un beidzot ar mājdzīvniekiem - un vistas var turēt gandrīz ikviens, kas vēlas izmēģināt. ... Tricolor šķirnes broileru cāļi no fotoattēla nemaz neizskatās pēc broileriem. Bet tas ir franču izcelsmes broileris."Tricolor" patiešām izskatās gaišāka par tā "biedriem veikalā", bet patiesībā tās ir lielas vistas. Pieaugušo vecumā viņi sver līdz 5,5 kg. Viena mēneša vecumā rūpnīcās cāļi pieņemas svarā līdz 1,5 kg.

Orpingtona cāļi - šķirnes foto un apraksts. Orpingtons no citām sugām atšķiras pēc uzbūves un apspalvojuma. Viņiem raksturīga zema ķermeņa pozīcija un īsas spēcīgas kājas, kas plaši izvietotas sānos. Pleci, krūtis un muguras lejasdaļa ir plati, kas ķermenim piešķir taisnstūra formu. Uz spēcīga rumpja sēž maza ...Jūsu cāļi saglabā savu barību ķermeņa apgabalā, ko sauc par ražu. Ja jūsu vista ēd kaut ko, ko tā nevar sagremot, tas ietekmēs tās ražu. Piemēram, selerijas ir stīgas, izturīgs dārzenis, kas var iesprūst jūsu vistu ražā. Tas var apslāpēt jūsu vistas gremošanu, ja to nedod sīkos gabaliņos.In the digital age, searching for real estate has become easier than ever before. With numerous websites catering to homebuyers and sellers, it can be overwhelming to determine whi... Putniem jāuzturas siltuma kastē jeb brūderī, jo pirmajās 15 dzīves dienās cāļi paši nespēj regulēt un uzturēt sava ķermeņa temperatūru. Brūderis būtībā ir nodalīta telpa, biežāk kaste, kurā ir pakaiši, barotava, dzirdne un tā ir aprīkota ar siltuma avotu. Noun [ edit] cālis m ( 2nd declension ) chick ( baby or young bird, especially chicken) balts cālis ― white chick. perēt cālus ― to hatch chicks. vista ar cāļiem ― a hen with chicks. zosu cāļi ― goose chicks. cāļi jau izšķīlušies ― the chicks have already hatched.Palīdzam izdarīt pareizo izvēli dējējvistu iegādē. Gaidām Jūsu pasūtījumus telefoniski, e-pastā vai no aizpildītām pasūtījumu formām.

Lapsu cāļi, kuru vārds burtiski nozīmē "lapsas krāsas vistas gaļa" vai "lapsas cālis", savu vārdu ieguva nevis par draudzību ar lapsu, bet gan par spalvas krāsu. Šo vistu faktiskā krāsa ir kastaņbrūna, lai arī nedaudz atšķirīga no biežāk sastopamajiem brūno olu krustiem, piemēram, Lohman Brown.Cāļi vistām tiek veidoti plaši un plaši. Ieteicams, lai asari būtu aptuveni sešdesmit centimetri. Starp asariem un atpūtas vietām nepieciešams izveidot atstarpes, pateicoties kurām gan slāņi, gan gaiļi var brīvi tuvoties nakšņošanas vietai. Putnu mājā asari ir svarīgs aspekts, kur vistas dēj un inkubē cāļus.

Piezīme! Baložu cāļi piedzimst pilnīgi kails, bez spalvām - atšķirībā no citiem putnu cāļiem. Piektajā dienā bērni atver acis un veido dzirdi. Uz ķermeņa parādās plānas caurules, kas pēc tam pārvēršas pilnvērtīgās spalvās, parādās pirmais pūkas. Nestlings jūtas silts vai auksts.Noun. chick ( baby or young bird, especially chicken) balts cālis ‎. white chick ‎. perēt cālus ‎. to hatch chicks ‎. vista ar cāļiem ‎. a hen with chicks ‎. zosu cāļi ‎.Cāļi jāizvēlas no uzticamiem ražotājiem. Viņu vecumam jābūt 10 dienām. Pa šo laiku jaunieši jau ir stiprāki, viņi būs mazāk slimi. Jaunākiem cāļiem nepieciešama īpaša piesardzība un īpaši apstākļi. Viņi, visticamāk, mirst no slimībām. Pērkot vistas, izvēlieties aktīvās un mobilās.Are you dreaming of a relaxing getaway in the beautiful wine country of Napa, CA? Look no further than vacation rentals. With their spacious accommodations, homey atmosphere, and c...Urīna analīze - garām skrienot, nesanāks! Termins „uroskopija" tika izmantots līdz 17. gadsimtam, kad to nomainīja pret „urīna analīze", kas ir zināms arī šodien. Ņemot vērā, ka urīna paraugs ir salīdzinoši viegli savācams un ļoti informatīvs, urīna analīze ir kļuvusi par trešo biežāk nozīmēto laboratorisko ...CĀĻI, Codes pagasta zemnieku saimniecība (ZEM, ZS), 43601004062, Bauskas nov., Codes pag., Code, "Cāļi", LV-3910. Company officials, members and true beneficiaries.Vistas nokrīt uz kājām: cēlonis un ārstēšana. Lai saprastu, kāpēc vistas gaļa samazinājās un ko darīt, jums rūpīgi jāanalizē putnu apstākļi un uzturs. Simptomi, ka cāļi ir slimi: putns sāk klibot, nokrīt uz sāniem; pilnīga vai daļēja ķepu paralīze; slikta apetīte; aktivitāte samazinās; vista izpleta spārnus.Available on Prime Video, iTunes, Amazon Freevee. From the director of Scary Movie comes White Chicks, a gender-bending, gut-busting comedy starring funnymen Shawn Wayans and Marlon Wayans. What happens when two fumbling FBI agents disguise themselves as mega-rich princesses to infiltrate high society?

Dui checkpoints tonight cincinnati

Zaķis no brīnumiem sācis dēt pautus, Mūžam nav redzējis šitādus rautus! (29) Vij perēkli cīrulis no saules stariem, Un ausmu ķīvīte vij savai ligzdai klāt. Ir zaķi sākuši pa novakariem. Pa olai nokrāsot un savos grozos krāt. Pa sīkām saknītēm, pa lauku kailu. Nāk Lieldienas un vēlas kūmās stāt.

Vecāki cāļi tiek pārnesti uz 3 ēdienreizēm dienā. Ēdiens vienmēr tiek dots vienlaicīgi, lai viņi pierastu ēst pēc grafika. Katru reizi tiek sagatavots svaigs maisījums un iekļautas dažādas sastāvdaļas. Palieliniet porcijas, pieaugot. Putniem vajadzētu būt pilniem, bet ne pārēsties. Ko drīkst un ko nedrīkst barot ... Praktisks padoms: daudzveidīgi ēdieni no vistas gaļas 4–5 cilvēku ģimenei nedēļas griezumā sanāk, ja tiek iegādāti uzreiz divi veseli cāļi – tad ēdienu variācijām ir plašākas iespējas. Divus veselus cāļus sadalām šādi: 4 spārniņi, 4 krūtiņas, 4 kājas (ko var sadalīt stilbiņos un šķiņķīšos) un 1 vidējais ...Papildus produktivitātei cāļi ir nepretenciozi, viņiem nav nepieciešami īpaši apstākļi turēšanai. Tomēr ir viens trūkums - diez vai būs iespējams lēti iegādāties vistas un pieaugušos. Angļu cāļi un gaiļi tiek uzskatīti par labāko variantu to turēšanai mājās. Neliels Orpingtonas ganāmpulks viegli pārziemo ar vistas ...Cāļi (broileri, aizstāšanas cāļi, sugas broileri), truši. EurLex-2. Eiropas Pārtikas nekaitīguma iestāde (Iestāde) #. gada #. septembra atzinumā un #. gada #. aprīļa atzinumā secināja, ka metionīna hidroksianaloga mangāna helātam nav kaitīgas ietekmes uz dzīvnieku veselību, cilvēku veselību vai vidi, to izmantojot gaļas ...Šoreiz bez pašiem Marienbāde cāļiem būs nepieciešams arī alus, jeb pareizāk sakot, alus bundžas. Skaties sižetu un iedvesmojies. ;)Pirms Lieldienām zaķi, vistas un cāļi palikuši aizmāršīgi. Neprot ne iziet labirintus, ne saskaitīt olas. Darba lapas bērniem "Lieldienas 5-6 gadi" Pēc apmaksas lejupielādē materiālu, spiežot uz saites, ko saņemsi savā e-pastā (no [email protected]). Kopumā Tev būs iespēja lejupielādēt materiālu trīs reizes!Cāļi La Flèche ir ļoti populāri lauksaimnieku vidū. Šī šķirne izceļas ar sākotnējo izskatu un augsto produktivitāti. Lai gūtu panākumus putnu spalvu audzēšanā, ieteicams tiem nodrošināt drošu aizsardzību no aukstuma. Svarīgs ir arī kvalitatīvs un sabalansēts uzturs.Cik gadus vistas steidzas mājās. Nosacījumi olu ražošanas palielināšanai. Kā cāļi iegūst olas. Vistas čaumalas kā mēslojums. Interesanti fakti. Vistas ola ir viens no visizplatītākajiem un iecienītākajiem ēdieniem. Īpaša uzmanība jāpievērš ne tikai dažādajām receptēm, to lietošanai, bet arī tam, kā vistas dēj olu.cālis, vista, ola, gailis, cāļi, Lieldienas, gudrs, dzīvnieki, lauksaimniecību, natura, ēdiens Public Domain

Pirmais septembris. Izšķīlušies no olām Iet cāļi uz skolu - Ar gladiolām! (I. Ziedonis) Pirmā septembra rīta gaiss vienmēr smaržo īpaši - jau rudenīgi,...Mīksti, pufīgi un mutē kūstoši sāļie kēksiņi - perfekts našķis, ko paņemt līdzi piknikā, pārgājienā vai jebkurā citā piedzīvojumā! 🧺SASTĀVDAĻAS (12 kēksiņie...Tad, sadaloties komandās, stundas dalībnieki salika no burtiem pavasara vārdus angļu valodā, rādīja pantomīmā to nozīmi. Svētki nav iedomājami bez mūzikas. Lieldienu dejai un ritmiskajām kustībām arī bija vieta šajā nodarbībā. Stundas beigās komandas spēlēja jautru spēli ar bumbu „Vistas un cāļi".Telpā nedrīkst būt svešas smakas, daudz gaismas vai citi kairinātāji. Ja viņi pārtrauc tīrīt pakaišus vistu kūtī, cāļi uzreiz sāk slimot; Vistu kūts iekšpusē ir nepieciešams nodrošināt normālu svaiga gaisa pieplūdumu, tajā pašā laikā jābūt siltām, saulainām vietām un atsevišķi aukstām ēnām;Instagram:https://instagram. report spam to att The vistas cāļi Tie ir ļoti trausli un jutīgi dzīvnieki, tāpēc ir svarīgi, lai mēs viņiem piedāvātu atbilstošu un drošu vidi, diētu, kas pielāgota viņu sugai un augšanas stadijai, un ievērot veterinārārsta ieteikumus. Visi iepriekš minētie ir jebkura dzīvnieka labklājības pamatpīlāri. Šajā Better-Pets.net rakstā mēs paskaidrosim ko ēd vistas cāļi, bet ... johnson feuerstein funeral home in belding From Wikipedia, the free encyclopedia. "Cāļus skaita rudenī" ir 1973. gada Latvijas PSR televīzijas spēlfilma, kas paredzēta jauniešu auditorijai. Filmas režisors ir Oļģerts Dunkers. Filma uzņemta Rīgas Kinostudijā. Cāļus skaita rudenī. Režisors. Oļģerts Dunkers. Scenārija autors. Andrejs Dripe.Nikni cāļi, ne milži un švaku roķeļu vietā bīstami 'ieroči' - mīti par dinozauriem . Līga Stirna Žurnāliste. Foto: Shutterstock Dinozaurs - tas ir kaut kas sens, mežonīgs un... izmiris. Taču izrādās, ka daļa uzskatu, kas mūsu sabiedrībā valda par šiem aizvēsturiskajiem radījumiem, ir nepatiesa, turklāt tos dāsni ... lofties funeral home obituaries مہدی قلی. پہلوان قلی. Categories: Urdu terms borrowed from Chagatai. Urdu terms derived from Chagatai. Urdu terms derived from Proto-Turkic. Urdu terms with IPA pronunciation. Urdu lemmas.Welcome to The Cali, our boutique, private villa accommodation in the heart of Bali's vibrant Canggu. The Cali is here to awaken your love for the ... carburetor for troy bilt power washer Vista dēj olas arī tad, ja barā nav neviena gaiļa. Šādas olas nav apaugļotas, un no tām nevar izšķilties cāļi. Dažādu šķirņu vistām ir dažādu krāsu olas, sākot no baltām un brūnām līdz pat zilām, zaļām un sārtām olām. Sārtās olas dēj Arakaunas šķirnes vistas no Dienvidāzijas. Dažādas šķirnes dēj ... celina powell head Izvairieties no stresa pieaugušiem putniem, kad tie dēj olas vai pielāgo ligzdas. Ja pieaugušie kļūst pārāk saspringti, viņi var pilnībā pamest ligzdu, un cāļi neizdzīvos. Ievērojiet drošu attālumu, izmantojot binoklis ar lielu palielinājumu vai kameras ar tālummaiņas objektīviem tikai olu pārbaudei. Ja ligzda nav pieejama ...Pingvīnu cāļi . Salīdzinot proporcionāli vecāku putnu svaram, pingvīnu olas ir mazākas nekā jebkuras citas putnu sugas; 52 g smaga mazā pingvīna ola veido 4,7 % no mātes svara, bet 450 g smaga pingvīna-imperatora ola - 2,3 %. Salīdzinoši bieza čaumala veido no 10 līdz 16 % pingvīnu olu svara, iespējams, lai samazinātu ... ap physics experimental design frq Lieli vai mazi cāļi skolās laižami - 1. septembris ir jāsvin! Kā uzburt 1. septembra balli? Variantu daudz. Var iet uz kādu kafejnīcu vai restorānu, bet tad gan jārēķinās, ka arī galdiņu rezervāciju būs daudz. Bet - vēl visu var paspēt! "Tasty" sirsnīgi iesaka pieslēgties akcijai "Aizved savējos uz restorānu", ko jau ...Mini cāļi pirmo reizi parādījās Krievijā, bet ātri izplatījās visā Eiropā, daudzās saimniecībās aizstājot tradicionālos broilerus. Mini cāļi būtībā ir pundurputni ar īsām kājām. Starp tiem ir olu, gaļas un gaļas-olu līnijas. Krāsa var būt balta, dzeltenbrūna un sarkana. code p0420 nissan sentra Palīdzēt klientiem dējējvistu audzēšanā. I egādājoties mūsu cāļus un jaunputnus, klients sper pirmo soli aizraujošajā vistkopības nozarē. Lai sekmīgi būtu arī nākamie soļi, esam … Pēc 2 mēnešiem cāļi jau sver 2,45 kilogramus. KOBB-500 cāļi ir ne mazāk produktīvi. Tie ir agri nogatavināti, kas pēc 1,5 mēnešiem iegūst svaru vairāk nekā 2 kilogramus. Tiesa, šķirnes produktivitāte ir atkarīga no aizturēšanas apstākļiem. Cāļi aug labāk, ja tos baro pareizi un regulāri. math sl ia examples Amroksa cāļi ir labi piemēroti privātām mājsaimniecībām. Rūpniecības uzņēmumiem to olu ražošana ir pārāk zema un augšanas periods ir pārāk garš. Tāpēc mūsdienās šīs šķirnes vistas audzē tikai privātie īpašnieki, un daļa mājlopu tiek turēti stādaudzētavās kā gēnu fonds jaunu šķirņu audzēšanai.Cāļi izaudzēt legbar ļoti populāri starp putnkopjiem. Tos novērtē to augsto produktivitāti un ārkārtas krāsu olas. Ar labo satura vistu priecēs visu gadu gardas, skaistas olas, kas neatstās vienaldzīgu personu. Tomēr legbary - ir ne tikai šķirne, kas var veikt skaistu olu. Neparastas toņi patīkami arakuny. litter robot 4 buttons Z/S Flaveri. Putnkopība. Tālrunis: (+371)272-90-172 E-mail: flаveri@inbох.lv Vieta: Rēzekne un raj., Lendžu pag. Птицеводство. Телефон: (+371)272-90-172 E-mail: flаveri@inbох.lv Место: Резекне и р-он, Ленджская вол. metabo hpt air compressor manual Gaļas cāļi: dzīvo ātri, mirsti jauns. Lielākā daļa no visiem lauksaimniecības dzīvniekiem ir tieši gaļas cāļi jeb broileri. Katru gadu Eiropas Savienībā tiek ražoti ap četri miljardi broileru, bet pasaulē - 44 miljardi gaļas cāļu.2 nedēļas veci how hot is the gulf of mexico Cāļi aug labāk, ja tos baro pareizi un regulāri. Šai šķirnei ir augsts cāļu izdzīvošanas līmenis. Tiem, kas plāno audzēt putnus gaļas un olu labad, var ieteikt iegādāties Broileru-M krustu. Šī ir nepretencioza cāļu hibrīda šķirne, kas jūtas ērti vistas gaumē vai būrī. Vistas gadā var saražot 165 olas.Abonēt mūsu kanālu: https://www.youtube.com/channel/UCz73FNeZTN18dVe_X6Y06wg Noslēpumaini cāļi Vol. 1 - Giramila 35 min | Bērnu dziesma🎬 Filma: https://yout...